28 nov '15

Aanvang 18.45u
Centrum Wageningen
bestel meteen uw kaarten

 

Jazzfestival nieuwe stijl

Tussen 1985 en 2010 is er 25 keer een jazzfestival met oude stijl jazzmuziek in Wageningen georganiseerd. De organisatie daarvan is gestopt. De hoogste tijd voor een nieuw jazzfestival nieuwe stijl. Jazz in Wagenigen haakt aan bij de Nacht van de Jazz die dit jaar voor het eerst landelijk wordt georganiseerd. Zoals u van ons gewend bent met hedendaagse jazz van het allerhoogste niveau.

 

Met Hermine Deurloo & Mike Boddé; Shirma Rouse; Tim Langedijk Trio; Sebastiaan van Bavel & Vera Naus; 

Wil Boesten, Alexander van Popta & Teus Nobel; Dobber; Bl3nder; jazzfilm Whiplash; eten en drinken en meer...

 

De Wageningse Nacht van de Jazz speelt zich af in Café Loburg, in H41, in het Heerenstraattheater en in de bblthk. Radio 6 gaat de Nacht van de Jazz live uitzenden en doet dat ook vanuit Wageningen. Al met al wordt het een nacht die u niet licht zult vergeten. Scroll naar beneden voor het programma.

Kaarten

Festivalkaarten zijn voor € 20,-

(€ 15,- voor scholieren/studenten) online te bestellen. Daarmee heb je toegang tot alle concerten en films. Er is een beperkt aantal festival-tickets beschikbaar omdat de locaties een bescheiden aantal mensen aan kunnen. Daarnaast is het mogelijk om bij elk concert aan de deur kaarten te kopen voor alleen dat concert en alleen als er nog plek is. Deze kaarten kosten
€ 10,- (voor iedereen).

 

NVDJ-arrangement

Ook is het mogelijk een NVDJ-arrangement te kopen. Voor € 65,- krijgt u een jazz-diner bij H41, u 

wordt gefotografeerd met één van de festival-artiesten én uw naam wordt verwerkt in een jazznummer dat die avond live wordt gespeeld. Dat heeft u nog niet eerder meegemaakt!

 

Vrienden

Vrienden van Jazz in Wageningen kunnen met hun vriendschapskaart helaas niet gratis naar binnen. Maar ze worden natuurlijk extra hartelijk uitgenodigd om te komen en er met z'n allen een onvergetelijke Nacht van de Jazz van te maken. Zet het meteen in uw agenda en bestel snel kaarten zodat u zeker bent van een plek.