5 oct '17

Aanvang 20.30u
Impulse
€ 15,- / € 10,- (studenten/scholieren)
online kaarten uitverkocht, aan de deur nog enkele kaarten beschikbaar

 

20 jaar

De Cubaanse pianist Ramón Valle (1964, Holguin, Cuba) woont sinds 1997 in Nederland en wordt wereldwijd geprezen om zijn overdonderende, expressieve pianospel. Daarin zijn zijn Cubaanse achtergrond en zijn klassieke scholing terug te horen. Chucho Valdes noemde hem “het grootste talent onder onze jong pianisten’’ en tijdens het North Sea Jazz Festival werd Ramón Valle dé sensatie van het festival genoemd.

Toen hij naar Nederland verhuisde vormde hij zijn jazz trio waarmee hij internationaal alle grote internationale jazzpodia aan deed. 

Nu, 20 jaar later, gaat Ramon Valle in Nederland op tournee om zijn jubileum te vieren met diverse musici uit de top van de Nederlandse jazz. Voor het concert in Wageningen is dat niemand minder dan trompettist Eric Vloeimans.

 

Veelvraat

Eric Vloeimans (1963, Huizen NH) is een muzikale veelvraat. Jazz, wereldmuziek, klassiek, pop... Vloeimans doet het allemaal. Via een bijna ontelbaar aantal samenwerkingen, bijna net zoveel prijzen en muzikale projecten heeft hij zich zodanig in de kijker

gespeeld dat hij ook bij het grote publiek bekend is. En met reden. Een uitgebreide bio vind je onder andere op www.jazzhelden.nl

 

Fabulas

In 2009 hebben Valle & Vloeimans het album Fabulas opgenomen en op 5 oktober spelen ze op het intieme podium van Impulse op de Campus in Wageningen. Dat beloofd een mooie avond te worden. Ik zou gaan luisteren als ik jou was.

 

Kom kijken en luisteren in Impulse (gebouw 115) Stippeneng 2, 6708 WE Wageningen. Kijk voor de locatie op Google Maps

 

<agenda>