Café de Zaaier, Herenstraat 33, 6701 DH Wageningen,

t 0317 410 806. Kijk voor de locatie op Google Maps.

 

<agenda>

Jamsessie in De Zaaier

Elke 2e zondag van de maand organiseert Laurens Ganzeveld een jazz jamsessie in Café de Zaaier. Vanaf 16.00u wordt er opgebouwd en tussen 16.30-19.00u wordt er gespeeld. In de winter zijn deze sessies binnen in dit gezellige kleine café maar met mooi weer spelen we met open terras van de Zaaier.

 

Voorjaar 2018

In de eerste helft van 2018 zijn er jamsessies op de volgende zondagen: 

14 Januari

11 Februari

11 Maart

8 April

13 Mei

10 Juni

Voor iedereen

Er wordt voor toetsen, bas(gitaar) en drums gezorgd en er is een kleine geluidsinstallatie voor zang en andere instrumenten die versterking nodig hebben. Iedereen is van harte welkom, zowel ervaren als beginnende muzikanten en alleen komen luisteren mag natuurlijk ook.

Organisatie

Tijdens iedere jamsessie is er een sessie-leider die er voor zorgt dat iedereen die mee wil doen een plek krijgt en hij of zij spreekt bijvoorbeeld af wat er gespeeld wordt en wie wanneer soleert. Afhankelijk van het muzikanten-aanbod kun je dus soms langer en soms wat minder vaak meespelen. We spelen jazz standards, maar ook funk en bossa en proberen ook te improviseren.

 

Meedoen

Wie mee wil doen kan zich aanmelden per email. Enkele dagen vóór de jamsessie wordt er een lijstje met nummers doorgemaild die we willen gaan spelen. Wie vragen of opmerkingen heeft kan die mailen naar jamsessie@jazzinwageningen.nl

Go back